Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Σχετικά με εμάς
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Μαθήματα Αγγλικών Σαντορίνη

Το κέντρο ξένων γλωσσών “ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ” το οποίο εδρεύει στη Μεσαριά Σαντορίνης, ιδρύθηκε το 2001 με την φιλοδοξία να προσφέρουμε στα παιδιά της Σαντορίνης υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εκμάθησης ξένων γλωσσών. 
 
Στόχος μας ήταν και παραμένει, ο κάθε μαθητής μας αφ’ ενός να πάρει το πτυχίο που τον ενδιαφέρει, αφ’ εταίρου να αγαπήσει και να μπορεί να χρησιμοποιεί την ξένη γλώσσα με την ίδια ευκολία που χρησιμοποιεί και την μητρική του. Σήμερα, 22 χρόνια μετά, αισθανόμαστε ότι ο στόχος και η φιλοδοξία μας συνεχώς εκπληρώνονται γιορτάζοντας και χειροκροτώντας τους δεκάδες πτυχιούχους μαθητές μας. 
 
Το κτίριο που μας στεγάζει στη Μεσαριά βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο προς το Δημοτικό σχολείο Βόθωνα. Τα ευρύχωρα εξωτερικά προαύλια εξυπηρετούν τον προαυλισμό των σπουδαστών και φιλοξενούν τις εκπαιδευτικές μας εκδηλώσεις.
 
Οι διδακτικές αίθουσες είναι εξοπλισμένες με σύγχρονα διδακτικά μέσα όπως διαδραστικούς πίνακες και computer lab με διαδραστικό υλικό για επιπλέον εξάσκηση. Ο καλαίσθητα διακοσμημένος χώρος αναμονής καθώς και τα συστήματα κλιματισμού και θέρμανσης δημιουργούν ευχάριστη αίσθηση παραμονής σε όλους τους χώρους. 
 
Οι καθηγητές μας πληρούν όλα τα απαραίτητα προσόντα, τα οποία ορίζει το υπουργείο παιδείας. Λόγω της εμπειρίας τους είναι έτοιμοι να προσεγγίσουν τον κάθε μαθητή ξεχωριστά και όχι μόνο ως σύνολο καθώς επίσης και να έχουν άμεση και συνεχή επικοινωνία με τους γονείς.
 
Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών “ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ” εκτιμούμε την μοναδικότητα του ατόμου και πιστεύουμε πως σε κάθε παιδί υπάρχει μια μελωδία, μια συμφωνία που περιμένει να γραφτεί…
"Ελάτε σήμερα να ξεναγηθείτε στους χώρους μας και να μιλήσουμε και για το δικό σας παιδί"